Tamara Nikolić

Rođena 04.03.1993. U bend je došla krajem marta 2016. godine kao vokal u stalnoj postavci. Završila muzičku školu Dušan Skovran u Ćupriji, odsek harmonika, a pevanjem se bavi od 14-te godine. Pobednik festivala Deca kompozitori u organizaciji Dečijeg kulturnog centra u Beogradu, kao mladi kantautor. Poseduje višegodišnje iskustvo u nastupima u Srbiji i inostranstvu.

Igor Čanović

Rođen 08.08.1992. Sa bendom je od samog osnivanja. Stipendista škole tehnike pevanja Ivane Selakov i pobednik na završnom koncertu polaznika. Učesnik Zvezda Granda sezone 2014/2015 i Pinkovih zvezda sezone 2015/2016. Odlikuju ga unikatna boja glasa i energija. Veliko pevačko iskustvo i brojni nastupi po beogradskim poznatim splavovima i klubovima.

Do daske bend

O nama

Ponekad se u životu dese neki divni trenuci, dešavanja koja želimo da provedemo sa dragim ljudima i tako učinimo da se nikad ne zaborave. Vaš dan možda ne može biti apsolutno savršen, ali postoje stvari koje mogu da učine da se što više približi tom savršenstvu. Pored lepog ambijenta za proslavu i veselog društva, jedna od tih stvari je izbor kvalitetnog benda koji će obeležiti vaše slavlje. Do daske bend je vokalno-instrumentalni sastav oformljen septembra 2015-te godine, i predstavlja idealni spoj energije i iskustva koji je neophodan začin da bi se Vaš dan još dugo prepričavao i pamtio. Naš cilj je da se pored nas osećate veselo, razigrano, zadovoljno i da ne brinete o muzičkom aspektu proslave jer se o njoj brinu profesionalci.

Smatramo da ključ uspeha leži u dobroj organizaciji, kvalitetnom ozvučenju, širokom repertoaru, preciznošću u interpretaciji i dobroj energiji, a to i potvrđuju brojni zadovoljni mladenci i njihovi gosti. Pored svadbi, jednako ozbiljno pristupamo i manjim slavljima poput punoletstava, krštenja, veridbi, rođenja...itd. Vaš dan je i naš dan, zato od nas možete očekivati maksimum jer ništa manje od toga ne želimo da pružimo. Zaboravite na otkazane dogovore, kašnjenja, neuvežbanost, nepristojno ponašanje i ostale probleme sa kojima se možda možete sresti prilikom angažovanja nekog drugog benda. Naš dogovor je nama značajan jer je Vaše zadovoljstvo najbitnije, a ne postoji veća nagrada za bend od osmeha na licima prisutnih

Aleksa Matijević


Klavijaturista Do daske benda, a u proširenom sastavu svira i harmoniku. Rođen 08.11.1996. Završio muzičku školu OMS Petar Konjović, odsek harmonika. Nastupao na brojnim takmičenjima kao instrumentalista. Najmlađi član benda, ali izuzetno profesionalan i pouzdan. Trenutno student Visoke škole elektrotehnike i računarstva na smeru audio i video tehnologije.

Mlađa Milosavljević


Rođen 25. 7. 1959. Gitarista i prateći vokal benda. Poseduje dugogodišnje iskustvo u studijskom i muzičkom poslu. Sarađivao sa Marinkom Rokvicem, Mirom Škorić, Šakom Polumentom, Ivanom Gavrilovicem i mnogim drugim vokalima. Svirao u raznim bendovima od kojih vredi pomenuti Vrelo srce, zajedno sa Endžijem Mavrićem iz Grand produkcije. Iskusan u svim muzičkim žanrovima, od narodne muzike pa do džeza. Vlasnik tonskog studija Yunior, u kojem je bend snimio svoju prvu autorsku pesmu.